...

jag vet att ni alla är sugen på att se min lilla skatt, men jag vill helst inte lägga ut fler bilder än dom jag lagt ut.
för er som har bilddagboken kan ansöka om vän med mej där annaelisabeth så får vi se om jag accepterar eller nekar.

till er andra kan jag bara säga att det kanske kommer upp nån bild snart :)

31/8

ligger i mammas säng och halvsover, men dags att vakna för lillan är vaken och hon vill ha all uppmärksamhet hon kan få.
funderar på om jag ska ta min dotter och gå till babyproffsen idag, har inga pengar överhuvudtaget att spendera men kika funkar bra ;)

just nu först skulle jag vilja få på mej lite kläder, mamma tog alla mina kläder och tvättade igår och hon tog aldrig upp dom och jag kan inte gå ner själv för jag har ju ingenting att sätta på mej då jag sitter här med en handduk och ett täcke kan inte ens gå och äta frukost haha.

nu ligger trulsan och halvsover istället för mej, vad ska jag ta och hitta på dådå.


♥annaψ


27/8

nu header uppe lik den andra men andra bilder, skulle vilja ha lite mer rosa så den flyter in i det andra men jag får leva med den så här orkar inte fixa nånting haha :)

nu ska vi ta våra plånböcker och åka och till nån affär som har premiär idag vi får väl se om det blir nåra klipp eller om vi spar pengarna till nånting bättre (Y) haha


35månader♥
♥annaψ

svar på tal

eftersom du inte ens lämna mejladdres så brukar jag inte svara, men jag vill gärna svara på det här!

Mr Rosa om 26/8:
Citat "oxå är den så mörk blå, min lilla prinsessa vill ha en rosa ju, det såg jag på hennes blick säger vi (a)"

Varför skulle en tjej villa ha rosa och en kille vilja ha blått? Dessa färger är ju inte ens bra för att stimulera barns syn och utveckling. Barn har en outvecklad syn och behöver starka kontraster (rött, vitt, svart) för att kunna skilja mellan olika saker. Vem skulle vilja ha något som bara flyter ihop till en enda stor sörja pga färgvalen.


för det första kan jag tala om att vagnen köpte jag endast för min skull, för att jag tyckte den va fin och att färgen passa mej. och hon sitter ju faktiskt i vagnen inte utanpå så hur ska då färgen kunna spela nån roll för henne hon ser dom ju inte? det är vitt tyg inne i vagnen så där har du ditt vita, och på kläder har hon massa blåa kläder om det är så viktigt. jag har mest vitt och lite rosa på henne för att jag tycker det passa henne bäst. hon har oxå väldigt mycket unisex för det passar oxå henne.

när hon blir äldre tänker jag låta henne bestämma vad hon vill ha, vill hon bara ha rosa då tänker jag inte låta bli att köpa det bara för att det finns folk här i världen som tycker man ska ha blå kläder på både killar och tjejer. men vill hon ha blå kläder så tänker jag absolut inte tvinga henne på nåt annat, jag kan ju även tala om att jag använder kill kläder ibland och tycker det är väldigt skönt.

26/8

det va inte riktigt som jag trodde, jag va inte frisk haha så ända sen i lördags till igår har jag legat i sängen och inte kunnat lyfta min egen kropp. väldigt kul när man är en två veckors bebis som man inte orkar lyfta som tur va så va ju hos mamma så jag hade hjälp och med hjälp menar jag allt :o hon gjorde verkligen mer än behövligt och det tackar vi henne och gudarna för :*  men david kom dagen efter ändå så :)

har jag berättat att jag har bestället en ny vagn? jag minns inte men jag berättar det igen :)
en emmaljunga nitro city i färgen pink check vart det :D jag får komma och hämta den vecka 37, jag har dock inte fått pengar då så måste vänta tills 25:e men det gör inget.
köpte även en citykorg till i samma färg :D

hjulen på den här vagnen vi har sitter inte riktigt fast så dom vinglar typ allihop så det blir jätte jobbigt att gå, och det kändes inte förns vi körde lillan :p oxå är den så mörk blå, min lilla prinsessa vill ha en rosa ju, det såg jag på hennes blick säger vi (a)



22/8

idag åker puddingen och jag och sover hos mamma/mormor då kommer jag verkligen få vila för mamma kommer nog inte släppa räkis om jag känner henne rätt (; oj, jag glömde bort att vi har mat i ugnen! :o måste springa

21/8

idag är vi bra, båda två :) hon behövde bara fisa ut allt och jag behövde sova bort febern ;D
nu ska vi snart ta oss till tempo och hämta ut fismajas bilbarnstol äntligen :)

senare blir det bara mys som alla andra dagar hihi, man vill ju inte göra nånting annat än att mysa med sötungen♥
jag kan även tillägga att jag längtar till julafton och jag ska sätta en nedräkning på dataskrivbordet så jag vet hur många dagar det är kvar (;

har inte så mycket att skriva, men marie tycker jag är dålig på att uppdatera så :]


♥annaψ

BVC

första besöket på bvc idag, vår stora tjej väger nu 4340gr och är 55cm :) för er som inte minns så vägde hon 4120 när hon föddes och va 53cm :) och hon är en vecka och 5 dagar idag min stora tjej ♥

jag har börjat fått feber oxå, och tösen har magknip tror jag ingen bra kombination kan jag tala om för hon vaknar ofta och skriker tills det kommer en fjärt medans jag bara måste få vila och orkar ingenting. och det duger bara att sova på mammas bröst annars skriker vi lite till haha.

nu ska vi sätta på lite sjunde himlen och vila lite.


♥annaψ

16/8

idag ska vi åka hem till pappa och hälsa på lite, om bara mina älsklingar kunde vakna först.
jag är så stolt över min lilla groda, och vakna vid halv 4 tror jag, sen vi halv 8 och nu sover hon än :D hon brukar alltid vakna vid 6 vilja gå upp och göra morgon då men jag slapp det idag hihi :)

nu ska jag fixa fram till kläder till både tösen och karln, och givetvis mej själv sen äta lite frukost sen väcker jag karln iallafall haha :)

♥annaψ




http://www.greeven.blogg.se/

15/8

nu har vi nyss vaknat här hela familjen, sitter på tradera och kikar på små saker. jag har en favorit som vi köpt massor av, helt nya saker och mycket billigare än i affärer  jusTice^ värd att kika in.

har inte så mycket mer att säga, så nu ska jag ta och gosa med min lilltjej som är en hel vecka idag! ♥

♥annaψ

14/8 upd

nu har mamma och bror åkt, eller dom åkte för en timme sen haha :) och david har kommit upp med tvätten så nu blir det vika lite kläder. klockan halv tio är det charlies änglar på ettan oxå så den ska jag se men kommer säkerligen slockna efter 10minuter hoppas lillan hinner vakna före och äta lite så jag får sova så länge som möjligt :D

14/8

idag va en från bvc hit på hembesök, och tösen har redan gått upp över sin födelsevikt så nu väger hon 4130gr :D
och idag kommer lilltösens mormor och morbror hit och hälsar på, ska bli mysigt.

lilltjejen är fortfarande den lungaste jag vet, hon sover och hon äter och när hon är vaken så ligger hon och kollar på en så mysigt ♥ ända gången hon låter lite är när hon är hungrig men hur ska man annars kunna veta säg :)
åh vad jag älskar mitt gryn

och nu när vi talar om det så vaknar hon här och vill ha mat så måste kila :)

ψanna♥

13/8

nu har linneas gammelfarmor och gammelfarfar nyss åkt,  farmor vart så lycklig så fort hon klev innan för dörren man såg hur stolt hon va. farfar vart mest facinerad av våran tv hahah :D båda sa hela tiden att dom aldrig träffat en bebis som är så lugn, och jag måste faktiskt hålla med.

fick två små saker oxå, hon sa att hon visste vad hon skulle köpa och om vad vi hade för nåt men jag måste säga att hon lyckades pricka in bra! fick en pyjamas och det behöver sötnosen verkligen oxå fick hon en badcapé som oxå behövs då hon bara har en.

nu ska vi gå till tempo och handla lite bindor och grönsaker och sen ska jag göra lite taco. mums va ett tag sen nu :)






vildkatt

puman är helt klart mer vild än tam haha, katten kutar runt i hela lägenheten bara springer och springer sen helt plötsligt kan hon hoppa på fötterna och bita och går man iväg springer hon efter dom! :D och allt som har med gummi att göra biter hon i för hon tror att det är hennes nappflaska som vi dock sluta med för nån vecka sen! :D hon biter i kartonger och i allt som finns kan jag tala om! :D

ändå är hon världens gulligaste mot linnea, går och slickar henne i håret och nosar över hela henne dom kommer klart bli bästa vänner haha :)


11/8

nyss när vi satt här i soffan och david hade henne på bröstet så lyfte hon på huvudet och höll upp det i kanske 3-4sekunder. alltså är inte det väldigt tidigt? :D vår lilla flicka är så duktig

och hon skriker aldrig, jag är så stolt över henne hon är så snäll min stjärna!
hon älskar att åka vagnen, man ser hur hon riktigt njuter när hon ligger där.

nu ska jag gå och mysa med min familj och kolla på en film eller nåt :)

obeskrivlig kärlek


<3

min flicka är underbar, hon skriker inte det minsta och är så snäll som man kan vara!

 oh vad jag älskar dej min flicka lilla ♥

hon är här!

ni har alla så rätt, våran underbara tös har äntligen kommit till världen efter 24timmar med starka svåra värkar så kom hon.

jag kommer inte lägga in nån bild här än, måste fixa vattenmarkering på den först och har inget program just för tillfället :)


♥anna&linneaψ

6/8

jag vart så less! min korv tina aldrig, och tycker inte om att tina i micron dom blir konstig då tycker jag haha, så jag bussa på david att springa och köpa en kebab iallafall, då han ändå skulle posta mitt brev till försäkringskassan.

min mamma och syster kommer alldeles snart, orkar inte vara själv här mer, man tröttna lite på att göra samma sak med samma karl ;) så syster tar med sej sune det kommer bli min underhållning tills jag går och lägger mej, älskar att sitta och kolla när dom busar puman och han. min tös har alltid övergreppet då hon är helt galen och han helt lugn :D
idag bet hon mej i den där saken i mitten i näsan, och jag lovar det gjorde så ont så jag börja gråta andra gången lillkattskrället får mej att gråta. det konstiga är att hon bara biter mej, så hoppas hon inte biter bebis oxå då lär vi ju lämna bort henne och herregud hur skulle jag klara det!

nu kommer david med maten och trocaderon hihi

♥annaψ

mat

nu sitter jag här igen, helt utan idé för vad vi ska äta. jag hatar när det blir så här, är super hungrig och allt ligger i frysen, tar mej snart plånboken och går till nattinatti och köper mej en kebab, åh herregud det är inte konstigt att vikten bara flyger upp.

så nu är jag här igen, och behöver tips på mat! helst med falukorv :)

5/8

idag har vi beställt en bilbarnstol äntligen, men bättre sent än aldrig :)
har även gått till coop, nu ska jag röra på mej så mycket jag kan haha! lära dock ta bussen tillbaka för det gjorde så ont och benen va helt slut ;D men fick mina kakor iallafall, tänk vad man kan göra för ett paket kakor och en förpackning hallonkräm :D

och imorgon måste vi ringa om 41+0 kontrollen! får ställa klockan så david får ringa istället för mamma, hon bara sover och sover, hon är dock vaken på nätterna utifall jag skulle ringa, toktant

♥annaψ

vecka 42

nu är det dags för 41+0 kontroll på ultraljuds mottagningen, men eftersom jag har lite fobi för att prata i telefon med folk så ska mamma ringa åt mej och eftersom hon är lika sov glad som jag så har hon missat telefon tiden mellan 9-10 så jag kommer nog inte hinna göra den där kontrollen, eller det hoppas jag på iallafall :D vill att det ska starta inatt! gud va galet glad jag skulle bli.

har gått runt lite på köpis med josefine idag ätit på ikea och pratat strunt så nu har jag värdens jobbigaste ryggvärk och lite förvärkar, varför vill dom inte bli värre? (a)

♥annaψ



proppen

sådär ja, nu håller slemisen på att lossna på riktigt! :D hoppas jag inte behöver vänta flera dagar på att värkarna ska starta.
igår kväll va jag så less på det här så gissa om jag ställer mej och tvättar fönstrena klockan elva på kvällen då! hahah. sen sopa jag hela lägenheten, kanske inte hade vart så smart att ta fram dammsugaren vid den tiden.
och jag fick så ont så jäkla ont, hela ryggen och nedre delen av magen, det försvann inte heller så jag gick och badade men det försvann inte då heller, lite bättre vart det men inte helt. jag kunde bara ligga ner då kändes det bara i ryggen, sen så fort jag reste mej kändes det som jag skulle ramla ihop på golvet för att det gjorde så ont!
så det vart sängen helt efter det, oxå bara sina det onda bort oxå va det helt som vanligt, sen vid 4 lär jag pinka då va det väldigt väldigt mycket slem på papperet (inga riktigt mer detaljer haha) sen vid 7 kanske så lär jag kissa igen, och då va det lika mycket slem igen :D så jag antar att den lossnar i bitar? :p

hur lång tid tog det för er efter att proppen lossnat tills värkarna startade?∩


♥annaψ

3/8

idag har vi vart ute med missen och gått, försöker lära henne gå i sele men den är fortfarande jätte stor för henne så den hänger mest.
sen har vi städat, känns som det ända jag gör städar lagar mat och ligger i sängen haha. men idag kom vi ut lite iallafall, lekte lite med leksakerna i lekparken oj så jobbigt det va med stora magen (a) gungade oxå och insåg att jag blivit för fet för gungorna så kedjorna till gungorna skavde på fläsket och gjorde väldigt ont haha. mina fötter har oxå blivit så svullna så dom ända skorna jag kan ha är foppatofflorna. mys.

här kommer lite bilder










jag tröstar mej med shopping och kakor

jag är ledsen! och vet ni vad jag gör när jag är ledsen, då tar jag med mej min kära pojkvän till köpcentrum och handlar lite.

kakor, det bästa som finns (; 

strumpbyxor, 20kr lindex          

linne 149kr gina

väska 49kr stadium


varje dag är en dag närmare

varje morgon är som att vakna och känna att man är en dag närmare julafton när det är nåra korta dagar kvar.
men det har gått alldeles för många dagar av att bara vänta, så nu tänker jag sluta tänka på det och förhoppningsvis kommer hon om man jag inte tänker så mycket på det :D
jag menar dom brukar ju komma när man minst anar det (;

jag och missen ligger och vilar i soffan, har nyss ätit lite mat så och ikväll blir det tacos igen (a)

kommer inte ihåg om det va idag eller på tisdag jag hade tvättid heller, och har faktiskt inte orkat gått ner och kollat så vi får hoppas det är på tisdag! :D


♥annaψ

RSS 2.0