nu klara mina fötter inte mer.

vart ingen inne kväll igår heller, men jag önskar att det va. jag va med min mamma och bror som blev bjuden på öl
sedan försvann markus som vanligt så jag kunde inte gå hem fast min fötter värkte sönder, mamma gick in på en krog och leta efter han men hitta han inte och medans jag stog utanför och väntade, och jag hade tröjor så magen syntes så kom det två utlänningar och ragga på mej! därför blir jag äcklad av sånna, han fråga om vi skulle ha sex senare och bla!

jag sprang ner till banken där ida och anthon va,  just då va jag så less jag kunde inte stå upp ens så anthon sprang och fixade skjus hem till mej, och gud va skönt det va att sätta sej i en varm bil åka hem och lägga sej i sängen aldrig igen jag går ut på den här staden på helgenskväll!

och när jag kom hem och går in i trapphuset tror ni inte markus ligger och sover på solsdynorna! haha.

jag har inge batteri i min kamera heller därför det inte kommer nå kort, för laddaren ligger i valbo men jag bjuder på en gammal bild.



♥annaψ

lördag

igår hade jag fullt upp hela dagen, först följde jag med ida och anton till sundsvall, gissa om fötterna va slut när vi kom hem haha.

och sen när vi kom hem plocka vi upp markus och andreas på stationen och åkte hem, dom liva och härja som vanligt sen följde jag med dom ner på stan, det va väldigt tråkigt då jag helst ville ligga i sängen och mysa med mina onda fötter. men idag så ska jag mysa satan med mej själv i sängen hoppas det är nån bra film oxå.

men nu är det väldigt fint väder ut så jag ska sätta lite fart på fötterna och gå ut och sola lite :)

♥annaψ

torsdag och bara 60dagar kvar

idag va vi ner på stan, kolla efter en hel vit body jag ska ha med mej till bb hittade en på hm som mamma skulle köpa sen gulligull!  sen va syster och jag in på biblioteket lånade en bok så när jag känner att tiden går segt så kan jag bara lägga mej ner och läsa lite.

nu är det gordon på 5:an, älskar alla hans program! älskar mat kanske jag mer menar ;)

och idag är det bara 60dagar kvar, låt dom gå fort oxå får vi hoppas hon kommer två veckor tidigare då är det bara 46 dagar kvar :D alla mammas barn komt förtidigt så jag hoppas det går i arv! :p

♥annaψ

hjälp mej sova

märker att det börjar bli svårt att somna jobbigt som fan, och varmt jag kan inte sova utan att ha täcket på mej och det är väldigt obehagligt att försöka sova i den här svetten haha ursäkta men jag bli bara så irriterad hur fan kan det vara så varmt!?
känner att jag snart går ut på gården och lägger mej och sover där, men det är jag alldeles för rädd för :D

nej jag kollar på law and order istället och tröttstar mej själv.

magbild 31+1

fan att jag glömmer kortet hela tiden, förlåt för att ni har behövt vänta dom som är intresserad, för magen ser då precis likadan ut som förra veckan :D


onsdag

har nyss stigit upp ur sängen, men när jag såg vädret ville jag genast lägga mej ner igen. vad ska man göra en sån här dag som det bara blåser och blåser? inge kul att vara ute då inte.

exakt två månader kvar nu hoppas hon vill komma en eller två veckor tidigare så jag slipper vänta mer, jag längtar som en galning :)♥

ska lägga mej och lösa lite korsord och spela lite harpan och sen bada så kanske klockan hinner bli 3 iallafall, synd att det inte är nå bra på tv:n ikväll heller! har nästan panik när jag inte vet vad jag ska göra för då går dagarna så sakta.


♥annaψ

tvtvtv

snart börjar desperate housewives och jag har ätit lite för mycket chips så jag mår lite illa haha.
och visstja det va ju magbild oxå, jag har ärligt inte orkat eller haft tid och lust att knäppa nån så det kommer nog imorgon istället :p

♥annaψ

vecka 31 avklarad!

går in i vecka 32 idag!! jag längtar efter min stjärna. <3

och jag längtar redan hem till valbo och jag ska vara kvar här över en vecka till åh vad drygt! det är tur att det är fint väder iallafall. och ikväll som vanligt är det desperate housewives och sen hell's kitchen! 
men nu ska jag be nån laga mat åt mej. det är oxå skönt att vara här just därför, man slipper städa och laga mat och bara slita sönder kroppen. 

måste ta fram min lista oxå om vad jag måste köpa innan räkan kommer, usch vill inte ens tänka på vad mycket saker jag egentligen har kvar jag kommer inte ha råd nu, måste söka föräldrapenning så jag får en månad tidigare så jag kan köpa det jag behöver.

magbild kommer senare har inte knäppt nån än :)



Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.

Vikt 2 kg.

Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna En annan bidragande orsak till trög mage är järntabletter som många tar under sin graviditet. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar.

Kroppen börjar förbereda sig för förlossning och du kan känna lättare förvärkar som mensvärk ungefär. Det kan också läcka mjölk ur brösten. Har du anmält dig till en förlossningskurs?

Pappa/partner

Trygghet blir viktigare när man väntar barn och det är vanligt att man ser över sin ekonomi och försäkringar. Hur är det med hem- och livförsäkring? Ska barnet försäkras? Allt detta bestämmer ni själva.

Prata redan nu om hur ni ska göra med föräldraledighet och uttag av föräldrapenning. Några vill ta ut ungefär lika. I andra familjer tar en part större delen. Motiven varierar. Ni kan ta ut föräldrapenning redan 60 dagar innan förlossningen, men tänk på att om ni tar ut dagar innan födseln så har ni färre dagar att ta ut efter. Hör med försäkringskassan om vilka regler som gäller.


barnmorskan

kom nyss hem från mvc, vägde exkat lika som förra gången och sf måttet va 29 så nu har det gått ner på mittenkurvan igen (; hjärtljuden låg på 132/slag per minut
allt va bra så vilken tur ;p

idag är det samma stekande värme här hemma så nu blir det är gå ut lite istället för att ligga här i sängen och sitta vid datan ;p

♥annaψ

sommarvärme

idag är det super väder här, har setat ute från halv tolv till nu hoppas på lite brunare ben ;)
ska göra mej lite mat sen ska jag gå ut igen, kanske gå ner på ica och köpa glass men vet inte hur jag ska orka ;p

mvc imorgon, och jag längtar lite faktiskt så jag får se hur mycket magen har växt ;b

och jag prata nyss med min farmor och när jag åker hem till ockelbo nästa helg så ska vi åka till min farbror och hans fru så ska jag få massa saker av dom så dom slipper hålla på sälja och slänga, vagn och babysitter och allt jag behöver fast jag har ju redan en vagn men det är bra med en extra, speciellt när man är på så många olika ställen jämt om man inte orkar släpa på allt.

aja, nu ska jag steka lite pyttipanna och dricka ett stort glass trocadero :]



♥annaψ

havet är djupt

jag måste vara den ända som lyckats få en elgrill att brinna haha, aja köttet vart gott iallafall, men det va sista gången jag använde den där skitgrillen tacka vet jag klotgrill med briketter i som faktsikt ska brinna! ;D

har setat och kollat på rea på ellos och hitta en jättesnygg bikini som jag genast stoppade i varukorgen, så nu är äntligen det avklarat oxå. men givetvis så va det beställnings gräns på 200kr så jag slängde ner en jätte fin klänning oxå så nu vart min dag helt klart mycket bättre :)

nu sitter jag och funderar på om jag ska följa med fyllona ut på havet med båten eller om jag ska stanna hemma det lär ju inte blåsa lite där ut menar jag, men det är ganska varmt ute så vi får se.


♥annaψ

anna = kass humor :)

just nu står idis här och skalar potatis, och jag ska alldeles snart ner på stan och möta elaine mysmys.
dom ska ut på havet senare och fiska lite, och jag bara måste säga vad ida sa nyss hah. hon är lite korkad, lite ungefär som en blondin och som dej marie iq befriad :D eftersom anthon har sin båt nere vid hamnen vill säga havet, så ska dom ju givietvis ut på havet eller hur? men så här sa hon när hon pratade med elaine i telefonen

ida - vi ska ut och fiska på sjön senare och jag har lite sprit om du vill ha
jag som lär lägga mej i - det heter havet Ida!
ida - nej sjön
jag - Ida det där är havet! (oxå peta jag lite diskret ut genom fönstert ner på havet)
ida - jaha :o men vi ska inte ut nå långt. (som att det itne skulle heta havet för att dom inte ska långt ut hahahaha)

aa, det va iallafall kul med min humor.
 
♥annaψ



Lördag och bara 65dagarkvar!

lördag, och ikväll ska vi grilla. sen är det crocodile dundee både ettan och tvåan så dom ska jag se. ska fråga mamma jätte snällt om vi kan ta in stora tv:n i mitt rum eftersom boxern ändå sitter där haha :D

igår när jag kom hem så sprang syster och jag ner till ica och hämtade mitt opaket från ellos, gud så fint och gud så behövligt det va med nya tröjor som jag faktiskt kan ha :p

herregud va less jag blir, idas barndoms kompis ska ha 18års fest här i hudiksvall men ida får inte ta med sej sin pojkvän för kompisen tycker ha är för blyg !! hur kan detta va möjligt, kommer hon ha nåra kompisar kvar om hon säger så där? för det första hur patetiskt är det inte att han inte får komma för att hon tycker han är blyg? för det andra är han den mest spralliga männsikan jag känner och inte blyg alls!

nu ska jag springa och leta på min telefon så jag kan skriva till syster ida och fråga när hon och hennes pojkvän kommer hem så tråkigt hemma själv (:


♥annaψ

mamma<3

jag sitter här och funderar, och jag vet att jag har gjort mycket skit i mitt liv och min mamma bara stöttar och finns och skulle hon vara på något helt annat vis en mamma som straffar och tror att man blir bättre efter sitt straff så skulle jag ha brutit ihop. min mamma är den bästa mamma som finns, hon har tagit hant om sina 3barn helt själv och klarat det, hur hon klarat det vet jag inte för det vet jag itne om jag skulle gjort. trots att hon aldrig satt gränser så vet vi vad gränsen går så frågan är ju då varför sätter man gränser och straffar sitt eget barn istället för att stötta och leva sej in i det hela?
jag är den lyckligaste dottern i världen och vet inte hur många gånger jag hört, tänk om jag hade en mamma som din.

precis som hon har uppfostrat oss vill jag uppfostra mitt barn då kommer hon lyckas i livet även fast hon har sina motgångar och depprisoner kommer jag alltid stötta henne

mamma jag älskar dej <3


♥annaψ



 

fredag

har nyss vart och ätit kebab med granntjejerna, så nu ska vi gå och spela kubb borta vid skolan och den vet ju säkert ni vart den ligger hah :p

aja, dom väntar på oss där nere så lär kila :)

♥annaψ

godnatt!

nu är jag så trött så nu ska jag kura ner mej i sängen och slänga på en film som man kan somna in till :)
jag och greta (kossan på bilden) ska mysa lite medans david spelar dator hela natten tönt.

nej det här är jag alldeles för trött för, så godnatt :)

♥annaψ



torsdag

ja idag har vart en väldigt seg dag, har legat i soffan hela dagen måste jag säga, men ska slå fart på mej själv och packa ner allt jag ska ha med mej hem imorgon.

ska gå ut en sväng och andas lite frisk luft kanske köpa mej en glass.

ja en tråkig dag så har man ingenting att skriva här så nu tänker jag fortsätta kolla på filmen alfie, den va helt kass men finns det inget annat så duger det som finns :p

♥annaψ

onsdag

idag håller vi på ta ner alla saker från väggen och lagar hålen, ingen vill väl betala för sånt ;p så alla hyllor tavlor tv:n och sånt krafs är nu nere och det ser väldigt tomt ut haha :D

om en vecka är det bara 2månader månader kvar tills räkis är beräknad, och min syster skrev nyss "men det är ju flera månader kvar lugna ner dej" haha, jag bara lära skratta lite för hon hänger inte med i svängarna alls (; 
på fredag åker jag ju som sagt hem till hudik, ska bli väldigt skönt att träffa min mamma och syster igen!

nu ska jag gå och laga lite mat, undra vad det får lov att bli för nåt idag? jag hittar nog på nåt kul när jag står där:)


♥annaψ

mamma, det ät tur att du blir så fin på kort <3

vecka 31

går in i vecka 31 idag, jag känner hur det verkligen börjar bli svårt att andas nu eftersom hon ligger och trycker, speciellt när jag ligger på rygg, det börjar bli jobbigt att sova bara rullar runt och vet inte vilken sida jag ska ligga på så nu får hon komma ut snart så jag kan börja ligga på magen igen!
och eftersom det bara va min kära vän som hade frågor så skiter jag i frågestunden så svarar jag henne på msn istället haha (;

ja, som vanligt på tisdagar är det desperate housewives, undra hur det går för edie har läst att hon inte ska vara med i serien mer på kanal 5:s hemsida? men vafan det är ju hon som gör hela grejen, så jag hoppas verkligen inte hon dör :p

ska steka lite köttfärs och hacka grönsaker så blir det lite taco mys till middag nu iallafall sen lite chips och dipp till dhw och hell's kitchen ;)

är det bara jag som är beronde av att se varenda avsnitt av desperate housewives eller finns det fler som jag som har sett varenda avsnitt alla säsonger? :D

en magbild är oxå, knäppt igår.

♥annaψ


måndag

idag va det då tråkigt väder, usch. idag blir en mys dag, ska på maxi och handla mycket mat sen blir det nå ordentligt gott ikväll med mys framför tv:n.
och nu är det måndag igen oxå, om en vecka ska jag till barnmorskan igen så på fredag far jag hem till hudik!

igår va vi till sandviken och träffade davids vänner, dom ville fira lite för att han fyllt 21 så först va vi till sibyll åt mjukglass sen drog vi till tony's dom drack öl och shots medans jag drack läsk haha. vart att må illa av att bara se spriten, förstår inte på mej människor som dricker under graviditeten, jag kan inte ens dricka alkoholfri cider för det påminner mej om alkohol, helt knas men det är ju bara bra (;

ikväll är det äntligen 2½men igen, hatar helger jag :p

nu ska jag plattar håret och klä på mej sen ska vi fara till biltema och sen maxi :)


♥annaψ




lördag!

david ligger och kollar på braveheart och jag sitter på msn och skriver lite, känns som en helt tråkig helg hoppas morgondagen blir bättre. jag är så trött helatiden vet inte om det kan bero på att jag glömt tagit mina järntabletter nåra dagar nu haha. även fast dom ligger här på bordet, det är ju helt sanslöst :p

köpte en bok idag med massa pippi visor, det va rea på bokia och jag som älskar pippi, hoppas vår lilla skatt oxå kommer göra det haha :) ska börja sjunga lite för henne nu, hoppas hon inte får skavsår i öronen av min kassa sångröst bara (a)


nu ska jag nog ta en kvällsmacka och slänga mej ner i sängen sen (;

♥annaψ

barnenshus

idag va jag och josefine på barnenshus :) känner att jag börjar handla lite för mycket nu på senar dagar haha :p
sen har jag inte gjort så mer som vanligt, haha. känner att det kommer bli tidig läggdags idag är så trött!

fattar inte varför mina fötter gör så ont? kan knappt gå i 20minuter så är fötterna helt slut :s

här kommer bilder iallafall,
skötbädd 289kr


vagnleksak, 69.90kr hjälmmössa 29.90 kr, nappflaska 59.90kr och strumpor 49.90.

torsdag

har vart på köpis igen, va in på lindex och där va det rea mums haha. så jag köpte en klänning med byxor till i str 68 och en body i str 62 sen köpte jag två linnen till mej själv på vero moda väldigt fina :) och nya vi föräldrar gravid kom ut idag så det vart att köpa den med :D

har märkt att när jag sitter still så bara måste jag ha nånting att äta på annars blir jag rastlös och det lönar sej väl aldrig att äta för mycket haha :p men det kommer ändåså va helt klart värt det, men det syns ju inte på nånting annat än magen heller så, så hon kommer väl vara en jätte bebis min räka ;p

ikväll är det först criminal minds sen gordon's kitchen nightmares :D härligt :)

lite bilder här ;)




♥annaψ

onsdag är en tråkdag.

idag har vart en tråkig dag, va in till stan en snabbis och kolla på babyproffsen men hitta inget jag gilla haha.
sen så har jag gjort mat och bara slappat, vädligt tråkigt ja.
ingenting på tv:n ikväll heller så nu vill jag bara bli trött så jag kan sova:p

på söndag ska vi till barnenshus och köpa en skötbädd, ska kolla på babygym med men det tänker jag inte köpa än :p
men det är ju kul att kolla iallafall haha :D

nej nu ska jag gå och fortsätta ha tråkigt, lägga mej i soffan och bara slappa.


♥annaψ



välkommen älsklade vecka 30 haha!

ja idag är det tisdag, alltså går jag in i vecka 30 och jag hoppas inerligt att tiden kommer gå så här fort hela tiden! det känns verkligen inte som det va en hel vecka sen jag skrev att jag gick in i vecka 29 aja. haha :)

och vad mer, jo som vanligt är det väl desperate housewives ikväll, och dom som sett reklamen vet nog att det verkar vara ett spännade avsnitt ikväll :)!

och ja jag håller mina tuttar haha, annars hade dom hängt över halva magen känns det som :p


♥annaψ

älsklings födelesedag

idag fyller david 21 så det fira vi med att äta på ikea haha, sen va vi in och handla lite på köpis och sen stor handla vi på coop. ska äta lite tacos och fika sen så blir det väl fotmassage hoppas jag! haha.

här kommer bilder på dags köpen iallafall :) den röda bh:n köpte jag igår.

♥annaψ

ikea

idag har jag vart på ikea och köpcentrum med josefine och lillen, har så ont i fötterna! har vart där sen halv 2, tur att det bara tar 3minuter hem.

mina dags inköp är en bingolott en korsords tidning en bh och strumpor.
bh:n va på rean och kost 49kr hade kosta 169kr, så varför inte?
tänkte köpa strumpbyxor till lillan med, men det va inga som föll mej i smaken :p
'

♥annaψ



 


crusing=tröttsamt :p

kom nyss hem, är så trött så jag kunde somnat i bilen påvägen hem haha. nu väntar jag bara på att älskling kommer hem så ska vi krypa ner till kojs.

hade mys iallafall, vi skulle gå ner på brynäs och äta lite mat men kom helt fel och jag tror vi letade i 1 timme innan pappa ringde och fick hjälpa oss hitta. hur duktig är man inte då då. hahaha!
känns som det va det ända vi gjorde, tror båda bara ville hem hela tiden. såg nån bil jag tyckte va snygg, men att åka bil va inte lika kul, usch köerna är ju så jävla långa och sega så man kan ju hinna gå in på affären och handla innan den rör sej igen :D

nej nu ska jag slänga mej ner på soffa ta mej en god macka med lite oboy, kommer förmodligen somna oxå men då går det fortare innan jag får träffa älskling iallafall hihi :)


♥annaψ



080509

ja det där med solen stämde ju inte, det va sol i en timme kanske sen så vart det mörkt och mulet och det kommer nåra droppar regn ibland. så nu sitter jag här vid köksbordet och löser korsord haha. avverkat en tidning så jag lära åka ner på stan och köpa en ny när mamma ändå skulle dit :D

inge bra på tv:n ikväll är det heller, tur att jag har josefine på msn iallafall.

imorgon blir jag att åka till gävle och umgås med henne oxå, vi ska på crusing oxå som det tydligen är där.
älskar bilar :D hoppas det inte blir regn bara det blir ju lite tråkigt :p

nu ska jag forstätta lösa mina korsord iallafall haha. jäkla tant jag är -.-


♥annaψ

en solig fredag innan för dörrarna :p

jag sitter här i tråkiga hudik nu, vill bara hem till valbo men får allt stå ut den här helgen då. haha.

förra gången jag va hos barnmorskan så visade hon mej en lista på vad för medecin man kunde ta till pollen och det, och nu den här gången så sa hon att man inte riktigt kunde lita på den listan. så nu kan jag inte ens gå utanför dörren inte vågar jag ta det heller om det är farligt för lillan, och läkaren får man ju aldrig tag på så kan inte fråga heller om vad man kan ta för nånting.
usch, hoppas det går över snart och att sommaren kommer istället :p

I sommar vill jag åka till leksand sommarland, men är det smart att åka ända ner till dalarna när man bara har 3veckor kvar? hahaha. äsch, jag ska iallafall och nästa år när räkan är ett år så ska jag och min vän åka ner med barnen, hennes son kommer då vara 1,5år så då kommer dom ha lite kul iallafall haha.
men bara jag tar med mej grejerna som man behöver om förlossningen skulle starta så är det väl lungt kanske? :p


mvc igår, 28+2

nu har jag gått upp 8kilo sen inskrivningen och sf måttet är 28cm, tösens hjärtljud låg på 148 slag per minut!


Gravid vecka 29

 
Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är den ungefär lika lång som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu.

Vikt 1 400 gram.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Pappa/partner

Har du börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med.

Boandet innebär också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar eller renoverar. Städar i källaren. Målar om och tapetserar. Syr gardiner och vårdar kläder. Bygger ut och renoverar. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras men ställ inte allt för höga krav på er själva.

Hos barnmorskan/kontroller

Tvillingar

Väntar du tvillingar kan det ibland vara bra att göra en ultraljudsundersökning till i vecka 29 eller 30. Din barnmorska informerar dig om detta.


svar på frågor

1. e du tillsammans med barnets pappa??
jag vi är tillsammans, och har vart det sen september 06 :)

2. e de säkert att de e en flicka?? :)
100% säkert är det inte, men på ultra sa hon tjej så är jag ganska säker på att det är en tjej då hela min kropp oxå skriker det :D

3. har ni kommit fram till några namn?
ja hon ska heta Ida Linnea :) Ida som mellan namn och linnea som tilltalsnamn :)

4. när du fått barnet kommer du visa bilder på henne eller kommer hon va anonym?
det vet jag inte, kommer inte bli många bilder, men nån kommer det nog komma upp, och dom jag kommer lägga upp kommer vara vattenmärkta.
 

5. Hur känns det att bli mamma så snart?
ja det känns helt otroligt, så underbart men ändå så himla läskigt och det är väldigt pirrigt, men jag övertalar mej jämt att det kommer gå bra och att vi verkligen kommer klara det!
 
Hur känns allting? typ med kompisar, familjen, att vara så ung, och ja, allt sånt där?
min familj står på min sida till 100% och min mamma är nästan mer glad än jag hahaha.
med vänner och så, så finns alla där för mej, jag kan säga att jag inte har så många vänner och har aldrig haft då jag är en väldigt blyg person och inte vågar prata med andra människor än min familj haha. en av mina vänner som jag haft sen 7:an har en son på 3månader och det känns väldigt bra att ha någon nära som har levt samma liv som mej innan graviditen och nu klarar av att bo i eget och ta hant om hennes son med kärlek och närhet! då vet jag att jag kommer oxå klara det fast jag är ung, och jag måste erkänna att jag känner mej inte som den mognaste människan, men jag älskar min tös och kommer tahant om henne med all den kärlek hon behöver och hon ska få allt hon behöver hur mycket det än får kosta mitt liv, då spelar det ingen roll om jag är lite löjlig ibland haha :p


ja det va dom ända frågorna :)


                                                                                

♥annaψ





....

ikväll svarar jag på frågorna, passa på att fråga nu :)

MVC

jag har kollat på internet nu och det står att dom bara har öppet till 17.00  på mvc men ändå fick jag en tid 17.45?
jag får ringa och kolla helt enkelt, eller mamma får ringa rättare sagt haha, jag klara inte av att prata med människor jag inte känner.

och jag har växt ur alla mina kläder nu så nu har jag börjat rota i mammas gaderob haha :D men jag har beställt lite kläder nu som jag hoppas jag ska komma i. 


♥annaψ





 

vecka 28 avklarat!

idag går jag in i vecka 29, 83 korta dagar kvar. helt otroligt va fort det går och jag längtar och längtar tills jag får hålla min tös i famnen för först gången!
11 veckor kvar, det är som ett sommarlov, och alla vet väl hur fort ett sånt brukar gå haha!

imorgon ska jag till barnmorskan, spännande ska det bli :) älskar att gå dit och se hur mycket jag gått upp och hur mycket magen växt!

och gissa vad, ikväll är det desperate housewives, kan det bli mysigar nu vecka perfekt tv kväll och massa mys med min älskade pojkvän<3

jag älskar dom högst av allt, min david och min räka <3

jag längtar tills vi flyttar, det ska bli så skönt att få större och faktiskt bo där med mina älsklingar på riktigt, nu är det ju bara som att jag bor på alla olika ställen som finns haha, men sen då har vi bara ett hem och det ska bli så skönt och otroligt! och ett stort plus är tvättmaskin inne i badrummet! :D

nu ska jag skynda mej ta en dusch innan 2½ men börjar :)



♥annaψ

frågestund!

jag fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle ha frågestund så då har jag väl det få se om jag får nå frågor haha :) annars svara jag på (dina) frågor imorgon kväll :)

Måndag

ja det vart städa städa städa idag som jag skrev men jag har ännu inte hunnit hoppa in i duschen, så jag ska nog tappa upp ett bad istället och ligga och njuta med skum och grejer riktigt länge :D

få se om david kommer snart så vi kan grilla lite meat, eller om han kommer så sent så vi spar det till imorgon när vi är hos mor i hudik! men det skulle inte sitta fel med lite kött och lite mys ikväll inte :)

nu ska jag leta på en duk att lägga på nattduks bordet, sen blir det badkaret :D


♥annaψ

27+6

ja, idag vet jag vad jag ska göra iallafall, fixa ordning på mitt rum! alla grejer ligger i en hög mitt på golvet. har inga knoppar till byrån ingen gardinstång och elementet står golvet istället för att sitta på väggen :p



funderar på att köpa ett sånt här vitt nät från ikea, man ska egentligen ha det ute men det är ju helt perfekt stort så hela räkans lilla hörna får plats där inne :) mysigt ska det bli! men nu först och främst ska jag gå och duscha av mej lite och tvätta håret :)  

 oxå en liten mag bild sen 27+3



♥annaψ

bilder

här är lite bättre bilder :)



en liten nalle puh hörna minsann :)




vaggan :)

här kommer bilden på den extremt söta vaggan, som just nu är en väldigt bra plats att slänga alla kläder som jag inte vet vart jag ska lägga haha, bättre än på golvet iallafall! håller på göra en liten hörna till bebis, ska köpa en sänghimmel oxå tror jag, oxå eftersom jag har nalle puh på sängkläderna så ska jag ha en stor tavla med nalle puh, och två små oxå med nalle puh. ska bara smälta maten lite så ska jag ta tag i det sen, känns lite att spika hål i väggen när tapeterna är alldeles nya haha :D




barnmorskan på onsdag 17:45, visste inte att dom hade öppet så sent? :p aja det är tur för mej då behöver jag inte stressa och så. mamma och jag ska grilla lite då oxå :)


♥annaψ

redan fredag igen.

ja idag blir det att åka hem till ockelbo,  min syster kommer dit och hon ska vara där i 6veckor, hon som så sällan är där och när hon äntligen ska dit så måste jag åka hem till hudik på tisdag för jag ska till barnmorskan då, hade egentligen tid igår men det vart för krångligt att ta sej dit :p

nu håller min älskling på att packa in alla sina högtalar saker i bilen för han och hans kompisar ska ju ha nånting som en födelsedags fest eller nåt imorgon, tur för han att han inte ska dricka haha, för det känns så tråkigt att vara den ända som är normal på en fest alla bara spyr och skriker och jag tål inte sånt. haha!

jag får inte ta med mej min dator heller för den ska david ha ikväll :( men jag ska inreda rummet iallafall så jag kommer inte sakna den så mycket :p

ska bädda vaggan med för mamma har köpt täcke till den (som oxå ska vara till vagnen) det kommer en bild på den sen :)

nu lär jag kila för nu ska vi åka, och syster åker från hudik nu med så vi kommer nog hem ganska lika :D

mathilda, om du läser det här hör av dej till mej sen!

♥annaψ



RSS 2.0